Ons Product

verpakkingRavioli met gehakt

Manti is een heerlijke Turkse gerecht dat oorspronkelijk uit de stad Kayseri komt.
De smaak is onbeschrijfelijk lekker en wordt door veel Turken als meest favoriete gerecht bestempeld.
Als je in Turkije een enquête zou houden, zou manti zeker in de top 3 belanden.

Het is een kunst om het gerecht goed te bereiden.
Kost veel tijd en energie om het deeg goed te kneden.
Het is monnikenwerk om klein gesneden deegjes van ongeveer 2 cm,
een voor een te voorzien van een beetje vulling en daarna dicht te vouwen. Zie je het al voor je? Duizenden met de hand gevulde deegbolletjes!

 

 

 

Ravioli in verschillende pakketen verkrijgbaar

400GRAM

....

 Asiyetti Basic pakket  
 
Contacteer nu !

800GRAM Most Popular

....

 Meest Gekocht pakket! 
 
Contacteer nu !

1200 GRAM

....

 Voor de liefhebbers van Asiyetti! 
 
Contacteer nu!

Bereiding van Asiyetti

Breng 1,5 liter water aan de kook.
asiyetti bereidingVoeg er één koffielepel zout aan toe.asiyetti bereiding
Laat één pakje Asiyetti ravioli in het water glijden en laat het 15 20 minuten aan de kook.
Giet de ravioli in Vier gelijke delen in de borden , laat het afkoelen tot kamertemperatuur en voeg er yoghurt aan toe.
Laat in een pan de roomboter smelten
Voeg er rode peper en gedroogde munt aan toe.
Giet het mengsel over de ravioli en yoghurt.
Smakelijk!

.